Četiri horoskopska znaka koja u septembru čeka ljubavni zemljotres: Dobro se pripremite za ovaj nalet emocija
Horoskop za septembar, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

Četiri horoskopska znaka koja u septembru čeka ljubavni zemljotres: Dobro se pripremite za ovaj nalet emocija

Ovo je sve što treba da znate

Objavljeno:

Septembar je već uveliko tu i kako sa sobom nosi promenu godišnjih doba, tako donosi i uzbudljive promene u ljubavnom životu za mnoge horoskopske znakove. Septembar 2024 godine će biti prepun strastvenih susreta i neočekivanih prilika zahvaljujući povoljnim planetarnim tranzitima.

Zodijaci koji će posebno osetiti ove promene naći će se u iznenadnim ljubavnim avanturama, pa astrolozi predviđaju da će ovih pet znakova imati priliku da pronađu svoju srodnu dušu ili unaprede postojeće veze. Pomračenje i povoljne astrološke konfiguracije donose karmičke susrete i romantične prilike koje će promeniti njihov ljubavni život.

Ovan

Zodijaci koji će posebno osetiti ove promene naći će se u iznenadnim ljubavnim avanturama
Zodijaci koji će posebno osetiti ove promene naći će se u iznenadnim ljubavnim avanturamafoto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Za Ovnove, septembar će doneti važne promene u ljubavnom životu. Pomračenja koje se dešavaju ove jeseni pružaju vam priliku za nove početke i sveže veze. Oslobodite se prošlosti i otvorite srce za nove avanture.

Ovo je pravo vreme da pronađete svoju srodnu dušu i započnete novu romantičnu priču.

Bik

Bikovi će u septembru biti uvučeni u iznenađujuće i uzbudljive ljubavne trenutke. Pripazite na neobične susrete i događaje koji će vas iznenaditi i izazvati snažne emocije. Neki će možda želeti da se pomire sa bivšim partnerom.

Budite otvoreni za nove mogućnosti i ne ograničavajte se na uobičajene obrasce. Iako će biti trenutaka zbunjenosti, uživaćete u ovoj novoj fazi ljubavi.

Blizanci

Blizanci, septembar donosi nova poznanstva i uzbudljive prilike zahvaljujući povoljnim uticajima Jupitera. Ovaj mesec će vam doneti interesantne ljude koji će vam pomoći u ličnom razvoju.

Ipak, budite oprezni zbog mogućih iluzija koje donosi kvadrat Saturn-Neptun. Sa malo realnog razmišljanja, moći ćete da procenite šta je najbolje za vas u ljubavi.

Strelac

Strelčevi, septembar će vam doneti dodatnu dozu ljubavne sreće. Opozicija Jupitera vašem znaku donosi energiju i prilike za nova ljubavna iskustva, možda čak i tokom putovanja. Tako da postoji mogućnost da ćete upoznati novog partnera u inostranstvu.

Ovo je savršeno vreme za početak nove veze ili za produbljivanje postojeće. Uživajte u svakom trenutku i otvorite se novim ljubavnim mogućnostima, piše Luftika.

(Espreso / Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.